Kaip ištrinti „Google“ paskyrą

Kodėl galite norėti ištrinti „Google“ paskyrą

Gali būti įvairių priežasčių, kodėl nusprendėte ištrinti savo „Google“ paskyrą. Galbūt nenorite naudoti jokių „Google“ paslaugų arba turite saugumo susirūpinimų. Bet kokiu atveju, šiame straipsnyje rasite išsamią informaciją apie tai, kaip tai padaryti.

Kaip ištrinti savo „Google“ paskyrą

Pastaba: Prieš ištrindami savo „Google“ paskyrą, įsitikinkite, kad atsisiuntėte ir išsaugojote visą svarbią informaciją, kuri gali jums prireikti ateityje.

Zingsniai šalinant „Google“ paskyrą:

  1. Raskite ir prisijunkite prie savo „Google“ paskyros..
  2. Eikite į „Account preferences“ skyrių.
  3. Pasirinkite „Delete your account or services“.
  4. Spustelėkite „Delete Products“.
  5. Patvirtinkite savo tapatybę ir sekmės atveju, jūsų paskyra bus ištrinta.

Kas atsitiks ištrinant savo „Google“ paskyrą

  • Jūsų asmeninė ir naršymo informacija bus ištrinta iš „Google“ serverių.
  • Nebus galimybės naudotis „Gmail“, „Youtube“, „Google Drive“ ir kitomis „Google“ paslaugomis.
  • Jūsų „Google“ duomenys, įskaitant el. laiškus, failus ir kito tipo informaciją, bus negrįžtamai ištrinti.

Apibendrinant

Dabar, kai žinote, kaip ištrinti savo „Google“ paskyrą, galite lengvai nustatyti, ar tai jums tinka. Atminkite viską atidžiai perskaityti ir galbūt apsvarstyti kitas galimybes, prieš atliekant šį svarbų veiksmą.

Kaip ištrinti „Google“ paskyrą?

Norėdami ištrinti savo „Google“ paskyrą, turite prisijungti prie savo paskyros, eiti į „Mano paskyra“ skyrių, pasirinkti „Daugiau nustatymų“ ir tada pasirinkti „Paskyros valdymas“. Ten rasite galimybę ištrinti savo paskyrą.

Ar galima atkurti ištrintą „Google“ paskyrą?

Po to, kai ištrinsite savo „Google“ paskyrą, turėsite 2 savaites galimybę ją atkurti. Po šio laikotarpio paskyra bus visiškai ištrinta ir atkurti jos nebebus galima.

Kokie pasekmės ištrinant „Google“ paskyrą?

Ištrinant „Google“ paskyrą, prarasite visus susijusius duomenis, tokius kaip el. pašto laiškus, kalendoriaus įvykius, įsigytus programėles ir kitus asmeninius nustatymus.

Ar ištrinus „Google“ paskyrą, bus ištrinti visi susiję paslaugų duomenys?

Taip, ištrinant „Google“ paskyrą, bus ištrinti visi susiję paslaugų duomenys, įskaitant el. paštą, „Google Drive“ failus, „YouTube“ istoriją ir kitus asmeninius duomenis.

Kaip apsaugoti savo duomenis prieš ištrinant „Google“ paskyrą?

Prieš ištrindami savo „Google“ paskyrą, būtina atsisiųsti visus svarbius duomenis, kuriuos norite išsaugoti. Taip pat galite nustatyti atsarginę kopiją savo duomenims, naudodamiesi „Google Paslaugų atsarginėmis kopijomis“.

Youtube vaizdo įrašo atsisiuntimas ir apkarpymasGoogle Play Parduotuvė: Visa ko Jums Reikia ŽinotiYoutube Konvertavimas į MP3 Reddit100 paieškos frazių, kurias „Google“ dažniausiai ieškoGoogle Feudle: Išsamus Vadovas ir PatarimaiViskas, ką reikia žinoti apie Google GroupsGoogle Play konsolė ir kūrėjo platformaŽemiausia šalių YouTube Premium kainaGoogle Street View: Kaip Tai Veikia ir Kaip NaudojamaGoogle Pixel 7 ir 7 Pro – Išsamių Atsiliepimų Analizė